There is no such thing as perfect parent..just a real one is more than enough!

  Adrian filled our hearts with joy, as he was holding hands with his parents, finally reunited! Three years ago a young couple struggled with much life difficulties and through their ups and downs, a child was on its way. The couple split up and the young mother decided to continue alone the pregnancy by […]

Mbështetje direkte për fëmijët dhe familjet gjatë situatës së COVID-19

Nisur nga situata tejet e vështirë me të cilën po përballemi çdo ditë për shkak të pandemisë Covid-19, Bashkia Devoll në bashkëpunim me Nisma-ARSIS, janë gjendur pranë familjeve të komunitet Rom duke i çuar pako ushqimore familjeve më në vështirësi, për t’i lehtësuar sado pak në këtë situatë në të cilën ndodhemi. Në situatën e […]