Blog

THIRRJE PËR OFERTË PËR PUNIME RIKOSTRUKSIONI

THIRRJE PËR OFERTË PËR PUNIME RIKOSTRUKSIONI Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS shpall thirrjen për ofertë për “Punime rikonstruksioni në Qendrën Shtëpia e Ngjyrave”, në kuadër

Read More

Ofertë për materiale shkollore

THIRRJE PËR OFERTË PËR BLERJE MJETESH SHKOLLORE Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS   Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS në kuadër tëprogrameve dhe projekteve që do të zbatojë gjatë vitit 2022,

Read More