Mbështetje direkte për fëmijët dhe familjet gjatë situatës së COVID-19

Nisur nga situata tejet e vështirë me të cilën po përballemi çdo ditë për shkak të pandemisë Covid-19, Bashkia Devoll në bashkëpunim me Nisma-ARSIS, janë gjendur pranë familjeve të komunitet Rom duke i çuar pako ushqimore familjeve më në vështirësi, për t’i lehtësuar sado pak në këtë situatë në të cilën ndodhemi. Në situatën e jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e #COVID_19 duhet të kthejmë sytë veçanërisht tek ata që përballen me vështirësitë më të mëdha në këto ditë, #fëmijët  dhe #familjet ‍ ‍ ‍  më në nevojë. #rrineshtepi

Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS po vazhdon mbështetjen online të fëmijëve dhe familjeve ashtu si dhe mbështetjen me paketa ushqimore dhe higjeno-sanitare koordinuar me strukturat e shërbimeve sociale në Bashkitë Tiranë, Shkodër, Devoll dhe Durrës.