Pranë fëmijëve e prindërve të prekur nga tërmeti

Çdo ditë jemi pranë rreth 200 fëmijëve dhe prindërve të tyre të prekur nga tërmeti me shërbime psikosociale, në partneritet me UNICEF Albania. Në festën tonë u shpërndanë dhurata bashkë me stafin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe partnerëve tanë në Kosovë, ‘ASB South East Europe’ duke u kujdesur që çdo fëmijë të […]

Nuk janë thjesht canta ku futen libra shkolle, lapsa, fletore….

Nuk janë thjesht çanta ku futen libra shkolle, lapsa e fletore. Këtë herë, fëmijët e #Manzës do të mbledhin në çantat e dhuruara nga UNICEF Albania vizatimet e tyre nga përjetimet, që nga koha e tërmetit e deri tani, ëndrrat dhe shpresat, për një të ardhme edhe më të mirë. #NismapërNdryshim