Pranë fëmijëve e prindërve të prekur nga tërmeti

Çdo ditë jemi pranë rreth 200 fëmijëve dhe prindërve të tyre të prekur nga tërmeti me shërbime psikosociale, në partneritet me UNICEF Albania.

Në festën tonë u shpërndanë dhurata bashkë me stafin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe partnerëve tanë në Kosovë, ‘ASB South East Europe’ duke u kujdesur që çdo fëmijë të argëtohej dhe të merrte dhuratën e fundvitit.

Me mbështetjen e UNICEF, Nisma ARSIS ofron shërbime psikosociale dhe mbrojtje për rreth 200 fëmijë çdo ditë pranë hapësirave miqësore të ngritura pranë njësive të akomodimit të familjeve të prekura nga tërmeti i datës 26 nëntor në Shqipëri.