Nuk janë thjesht canta ku futen libra shkolle, lapsa, fletore….

Nuk janë thjesht çanta ku futen libra shkolle, lapsa e fletore.

Këtë herë, fëmijët e #Manzës do të mbledhin në çantat e dhuruara nga UNICEF Albania vizatimet e tyre nga përjetimet, që nga koha e tërmetit e deri tani, ëndrrat dhe shpresat, për një të ardhme edhe më të mirë.

#NismapërNdryshim