Blog

Blog

Inspire Award 2023

Inspire Award 2023 Nisma ARSIS has been selected for the Inspire Award 2023 for Partnerships and Inclusion, an initiative undertaken by UNICEF Albania with the support of Smile.al. This event

Read More
Uncategorized

Thirrje për Ekspert

Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS kërkon një ekspert në kuadër të zbatimit të projektit ”Një hapësirë kibernetike më e sigurt dhe resiliente për fëmijët dhe të rinjtë”. Ekperti i përzgjedhur

Read More