Thirrje për aplikim për psikolog.

Thirrje për aplikime për punësim!Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS, po kërkon të punësoje psikolog! Ju ftojmë të bëheni pjesë deri në datën 23 shkurt 2023! Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm për tu njohur me Termat e Referencës. Call for applications!Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS, is looking for psyshologist! We invite you […]

Qendra Multifunksionale “Shtëpia e Ngjyrave” ju fton të njiheni me të gjitha shërbimet që ofrohen në mbështetje të të gjithë fëmijëve dhe familjeve të identifikuara në situatë vulnerabël.

Qendra Multifunksionale “Shtëpia e Ngjyrave” ju fton të njiheni me të gjitha shërbimet që ofrohen në mbështetje të të gjithë fëmijëve dhe familjeve të identifikuara në situatë vulnerabël. Qendra Multifunksionale “Shtëpia e Ngjyrave” ju fton të njiheni me të gjitha shërbimet që ofrohen në mbështetje të të gjithë fëmijëve dhe familjeve të identifikuara në situatë […]

Dita Botërore e të Drejtave të Fëmijëve

Konventa për të drejtat e fëmijëve 20 Nëntori Dita Botërore e të Drejtave të Fëmijëve është dita e cila ka për qëllim rikthimin e vëmëndjes së gjërë të shoqërisë drejt respektimit dhe përgjegjësive që ka, ndaj cdo fëmije, duke krijuar një botë ku cdo fëmijë është i aftë të zhvillojë potencialin e tij/saj të plotë. […]

<strong><u>THIRRJE PËR OFERTË PËR SHËRBIME DHE PRODUKTE VJETORE</u></strong>

Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS në kuadër të programeve dhe projekteve që do të zbatojë gjatë vitit 2023, shpall thirrjen për kuotim sipas shërbimeve apo produkteve të listuara më poshtë për t’u kontraktuar për një periudhë 1-vjeçare. Informacion i Përgjithshëm Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS (shkurtimisht Nisma) është një organizatë […]

21 November- World Children’s Day

On world day for children’s rights, the children of the community centers met together to talk about rights through art and culture. In the Metropol theater, children addressed their rights and shared emotions and experiences with their peers. Nisma për Ndryshim Shoqëror, ARSIS together with the representatives of the Community Centers of the municipality of […]