Po zgjerojmë staf! Thirrje për punësim – Nisma ARSIS

A je një punonjës social apo psikolog i motivuar, që dëshiron të ofrosh ekspertizën tënde në fushën e menaxhimit të rastit dhe ofrimit të shërbimit psikosocial? Atëherë, je në vendin e duhur! Në kuadër të ofrimit të shërbimeve mbështetëse për qytetarët afganë të akomoduar në Shqipëri, Nisma ARSIS po zgjeron staf. Eksperienca më shumë se 2-vjeçare […]