News

Mbroni veten tuaj dhe familjarët nga COVID-19

Federata Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Shoqëritë e Gjysmëhënës së Kuqe International Federation of Red Cross and Red Crescent SocietiesUNICEF dhe Organizata Botërore e Shëndetit World Health Organization (WHO) publikuan sot udhëzimin e ri që i vjen në ndihmë mbrojtjes së fëmijëve dhe shkollave nga transmetimi i virusit COVID-19.

Mbani parasysh gjithnjë këto këshilla:

Lani duart rregullisht me ujë dhe sapun.

Mbuloni gojën dhe hundët me shami ndërsa teshtini dhe kolliteni.

Shmangni kontaktin e afërt me këdo që ka shenja të ftohjes ose gripit.

Nëse keni temperaturë, kollë apo vështirësi në frymëmmarrje, kontaktoni mjekun sa më parë.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE